Danielmattison

5 tips voor LED buitenverlichting

Inmiddels is iedereen wel bekend met LED lampen. Conventionele gloeilampen worden bijna niet meer verkocht en ook de spaarlampen zijn een beetje op zijn retour. Niet alleen binnen, maar ook voor rondom het huis zie je tegenwoordig steeds meer de toepassing van LED buitenverlichting. IN dit artikel 5 ideeën voor de toepassing van LED lampen buiten je huis.

 

  1. LED buitenverlichting langs de oprit Afgezien van het feit dat verlichting langs de oprit mooi en decoratief staat, heeft het natuurlijk ook een functioneel doel. Als je in het donker thuiskomt vind je makkelijk de weg naar de voordeur zonder te struikelen.
  2. LED lampen in de tuin Wanneer je een mooi aangelegde tuin hebt dan wil je daar zoveel mogelijk van genieten. In de zomer zit je lang buiten en is de LED verlichting gezellig, maar ook in de winter als het eerder donker is, kun je door LED buitenverlichting toe te passen langer genieten van je tuin.
  3. LED verlichting in je tegels Inmiddels is het ook mogelijk om lampen in tegel op te nemen. Dit geeft een mooi effect langs de woning, waardoor deze mooi uitgelicht wordt.
  4. LED buitenverlichting in het zwembad Als je in het bezit bent van een zwembad, dan is goede verlichting wel zo prettig. Ook hiervoor zijn speciale goedkope LED lampen te krijgen, zelfs in verschillende kleuren.
  5. LED lampen met bewegingsmelder Wanneer je LED lampen met een bewegingsmelder koopt, zijn deze inbraak werend. Ongenode gasten staan niet graag in de spotlights immers.

 

Zoals je ziet is LED buitenverlichting op verschillende manieren toe te passen. Laat je fantasie de vrije loop en zet je tuin of je oprit in de schijnwerpers.

 

https://www.leds-depot.be/buitenverlichting.html