Een groepsaccommodatie op de Veluwe is leuk voor uw schoolkamp

Als u binnenkort het schoolkamp organiseert, is het raadzaam om eens de mogelijkheden van een groepsaccommodatie op de Veluwe te kijken. Bijvoorbeeld kampeerboerderij De Aalbertshoeve, gelegen in een prachtig groene omgeving, biedt verschillende groepsaccommodaties. Alle groepsaccommodaties hebben een verschillende capaciteit en beschikken over zowel grote als kleine slaapzalen. Gaat u met groep 8 op schoolkamp? Of misschien met de hele school? Daar is deze locatie uiterst geschikt voor. Ieder verblijf heeft meerdere slaapzalen, goede sanitaire voorzieningen, een keuken en verschillende sport- en spelfaciliteiten. Ook is er in de omgeving van de groepsaccommodatie op de Veluwe veel te beleven. Denk aan het beoefenen van watersporten, midgetgolfen of het bezoeken van een attractie- of dierenpark. Zo organiseert u een schoolkamp dat de kinderen nooit zullen vergeten!

Volop recreatiemogelijkheden als u verblijft in groepsaccommodatie op de Veluwe

Trekt u er met uw vereniging op uit om aan teambuilding activiteiten deel te nemen? Of gaat u met uw familie gezellig een weekend weg? Bij de Aalbertshoeve bent u altijd aan het juiste adres, want u vindt er een groepsaccommodatie voor groepen tot 180 personen. Naast dat u de keuze heeft uit verschillende groepsaccommodaties, kunt u de omgeving van de Veluwe leren kennen. U kunt midgetgolfen, zwemmen, paardrijden, kanoën of andere watersporten beoefenen. Daarnaast liggen verschillende attractie- en dierenparken op een steenworp afstand. Zo biedt de omgeving van De Aalbertshoeve voor ieder wat wils. Op de kampeerboerderij is ook genoeg te beleven! Ga voetballen of volleyen op het sportveld, spelen op de springkussens of onderneem een van de andere activiteiten die men aanbiedt. Zo wordt een verblijf in een groepsaccommodatie op de Veluwe onvergetelijk!

Familieweekend op de planning? Kies voor groepsaccommodatie op de Veluwe!

Organiseert u dit jaar het familieweekend? U weet dan als geen ander dat het een lastige opgave is om een geschikte accommodatie te vinden. Het liefste wilt u natuurlijk dat iedereen optimaal geniet van het weekend. Een groepsaccommodatie van De Aalbertshoeve op de Veluwe biedt de uitkomst. Waarom? U heeft allereerst de keuze uit een drietal accommodaties met verschillende slaapzalen en uitstekende sanitaire voorzieningen. Daarnaast biedt ieder verblijf diverse sport- en spelfaciliteiten, zoals een sportveld en tafeltennistafel, en een terras. En niet geheel onbelangrijk: er zijn volop recreatiemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan boerengolf voor de volwassenen, een luchtkussen voor de kinderen en een zeskamp voor de hele familie. Zo is er voor ieder familielid genoeg te beleven bij De Aalbertshoeve!