Danielmattison

Een sfeervol restaurant met vele mogelijkheden

Een fijn bbq en buffet all-in arrangement bij De Kommensaal. Alles voor een scherpe prijs. Zo is je feest van 10 t/m 100 man goed geregeld. Een fijne ambiance, sfeer en veel gezelligheid zijn de kers op de taart.

Een ontzettend populair restaurant in lathum. Andere dichtstbijzijnde steden zijn Duiven, Zevenaar en Velp. Barbecueën met je familie, vrienden of je eigen gezelschap op ons of je eigen gereserveerde (afgesloten) terras. Dit kan allemaal bij de Kommensaal.

Al het vlees zit in verschillende barbecue pakketten. Deze komen vers van het land, zoals u natuurlijk gewend bent. Voor een goed restaurant in de regio Liemers kunt u dan ook altijd bij ons terecht. Een buffet uit wild, vlees en drankjes is altijd mogelijk. De barbecuemogelijkheden zijn exclusief kok en bediening. Wil je dit erbij dan kan dat natuurlijk geregeld worden. Een heerlijk buffet in Lathum is zo geregeld met het barbecue-arrangement.

Alles word uithanden genomen. Heerlijk. Heb je toch extra hulp nodig, of een eigen kok, dan wordt er gewoon bijgesprongen. Zo blijft je feestje altijd je eigen, fijne feestje. Je wilt je tenslotte helemaal geen zorgen maken als je een eigen feest geeft. Jou plezier staat voorop. Het is je goed recht om gezellig te kletsen, praten en te borrelen met je gasten. Je hebt tenslotte wat te vieren!

Dit doe je niet alleen met je goede vrienden, maar ook met goed eten, luxe hapjes en een eigen afgesloten terras! Een uitstekende barbecue staat al voor je klaar met opgewarmde kolen wanneer je aankomt. Je kan zelf een grillmeester aanstellen. Die ene vriend die altijd opschept over hoe goed hij wel niet kan barbecueën, laat die zich maar eens bewijzen! Jij zult je BBQ in regio Duiven en Zevenaar in ieder geval goed hebben uitgekozen bij de Kommensaal!

De Kommensaal staat voor bourgondisch genieten. Alles is vers en uit de regio. Voor de lekkerste barbecue Duiven, moet je bij De Komensaal zijn!