Kom eens overnachten in Twente!

Bij de regio Twente denken veel mensen aan boeren, weilanden, koeien en boerderijen. Maar, daarnaast is er nog veel meer te zien en te beleven in het oosten van het land. Wat dacht je van alle gezellige dorpjes, de leuke musea, de fietsroutes door de natuur en de vele locaties om te wandelen. Wat daarnaast ook heel erg leuk is om te doen is golfen. Ook hierover hebben mensen vaak vooroordelen. Laat ons nou eens het tegendeel bewijzen. Bent u er toch zeker van de golfen niks voor u is? Dan blijft er nog genoeg over om te ondernemen. Bent u nieuwsgierig wat er allemaal te beleven valt in het mooie Twente? Dan nodig ik u graag uit om deze kant op te komen en de mooiste streek van Nederland eens te verkennen.

Hotel de Wilmersberg

Als u afreist naar Twente dan is het zonde om na een middag alweer naar huis te gaan. Waarom blijft u niet gezellig een nachtje overnachten bij Landgoed de Wilmersberg in de Lutte? Dit hotel in Twente heeft 4 sterren en is van alle gemakken voorzien. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zich gaat vervelen, want het hotel zelf biedt verschillende faciliteiten aan. Denk aan een wellness met zwembad, sauna, whirlpool, Turks stoombad en meer! Maar ook een golfbaan, tennisbaan, wijngaard en diverse wandel- en fietsroutes. Maar, daarnaast valt er nog veel meer te beleven.

Wees op tijd met reserveren

Bent u van plan om binnenkort langs te komen in de Lutte? Dan is het raadzaam om ruim op tijd een kamer te boeken om teleurstelling te voorkomen. Wij heten u hartelijk welkom in ons Landgoed Hotel in Twente waar u zich even kunt terugtrekken in een rustige omgeving.

https://www.wilmersberg.nl/hotel-twente