Springkasteel huren? Kies voor een uniek en veilig exemplaar

Als u regelmatig een evenement organiseert waar u veel kinderen ontvangt, wilt u natuurlijk dat zij zich helemaal kunnen uitleven. Daarvoor is een passend speeltoestel van groot belang. Dan doet u het goed eens te kijken om een springkasteel te kopen (of huren) bij Springrid. Hier worden springkastelen ontworpen, gefabriceerd en vervolgens verkocht of verhuurd. Men weet als geen ander wat de doelgroep leuk vindt, dankzij de jury: kinderen en hun vriendjes. Daarom bent u bij het huren of kopen van een springkasteel verzekerd van een uniek exemplaar. Uiteraard zijn de springkastelen vervaardigd van kwalitatieve materialen en zijn er, waar nodig, verstevigingen aangebracht om ongevallen te voorkomen. Bovendien worden de springkastelen regelmatig onderworpen aan een strenge veiligheidskeuring.

Springkasteel kopen: kiest u voor nieuw of tweedehands?

Huurt u regelmatig een springkasteel? Dan is het kopen van een springkasteel wellicht voordeliger voor u.  In dat geval kunt u altijd gebruikmaken van het springkasteel en bovendien zullen de kinderen het fantastisch vinden. Bij Springrid vindt u verschillende modellen voor een vaste lage prijs, waardoor u altijd een springkasteel kunt kopen die voldoet aan uw wensen. U heeft zelfs de keuze of u een nieuw exemplaar of een tweedehands springkasteel wilt kopen. De tweedehands modellen zijn slechts 2 jaar oud en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Zo kunt u een springkasteel kopen tegen een voordelige prijs. Dat is nog eens mooi meegenomen.

Springkasteel in allerlei soorten maten huren bij specialist

Bent u van plan om een springkasteel te huren bij Springrid? Dan wilt u waarschijnlijk wel eerst zien wat de mogelijkheden zijn. U zult dan zien dat er veel mogelijkheden zijn, zo ook bij Springrid. Hier kunt u namelijk verschillende springkastelen huren of kopen: van kleine springkastelen tot reusachtige springkussens en van simpele uitvoeringen tot een springkasteel met obstakels en hindernissen. Zo maakt u ook van dit feestje wederom een onvergetelijke dag en zullen de kinderen gegarandeerd het ‘wauw-effect’ ervaren. Wilt u graag een springkasteel huren? Dan kan men het bij u afleveren, maar u kunt het natuurlijk ook ophalen en opblazen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.