Vespa scooter

De bekendste scooter die er bestaat is toch wel de Vespa scooter. Al sinds de introductie in 1949 is dit exemplaar onwijs populair en ook vandaag de dag zijn ze niet weg te denken uit het straatbeeld. Wilt u ook graag de trotse eigenaar zijn van zo’n stijlvolle Vespa? Maak kennis met het assortiment van Voordeelscooters. Hier vindt u diverse uitvoeringen van het bekende merk die vandaag de dag allemaal voldoen aan de eisen van de consument.

Vespa Primavera en Sprint

Voordeelscooters biedt u de keuze uit twee modellen, de Vespa Primavera en de Vespa Sprint. De laatst genoemde is een absolute aanrader indien u van een wat sportiever uiterlijk houdt. Nog een tikkeltje specialer? Dan zijn er de Vespa Sprint S of de Vespa Primavera Touring. Voor welk model u ook gaat, u zult merken dat het rijcomfort ongeëvenaard is. Het bekende Italiaanse scootermerk levert nooit in op kwaliteit en comfort. De wegligging is perfect, u kunt prettig en stabiel een lekker stuk touren. Een Vespa scooter is verkrijgbaar in snorvariant en bromscooter. Een snorscooter heeft een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. De andere variant mag maximaal 45 kilometer per uur. De voertuigen zijn voorzien van een robuuste 49 cc 4-taktmotor. Deze is milieuvriendelijk en bovendien erg zuinig.

Uw Vespa eigen maken

Bij Voordeelscooters kunt u uw Vespa scooter geheel naar eigen smaak afmaken. Wat dacht u van een leuke retro helm om geheel in stijl rond te rijden. Of verhoog de veiligheid met een achtervalbeugel, voorvalbeugel of achterdrager. Niet zo dol op insecten? Maak een keuze uit de diverse windschermen zodat u zelfs op een warme zomeravond lekker rond kunt rijden. De meest accessoires zijn uitgevoerd in chroom zodat ze perfect passen bij de klassieke Vespa uitstraling. Bang voor dieven die op de loer liggen? Bij Voordeelscooters kunt u ook terecht voor een stevig en betrouwbaar kettingslot of scooteralarm.

De topservice van Voordeelscooters

Bij een topscooter als Vespa hoort ook topservice en daar bent u bij Voordeelscooters van verzekerd. Zowel in de fysieke winkel als online wordt u altijd goed geholpen door de specialistische medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. Een Vespa scooter kunt u zowel online bestellen als in de winkel in Rotterdam. Komt u langs, dan kunt u meteen ervaren hoe het is om op een Vespa scooter te rijden. Heeft u vragen? Bel of mail gerust. Voor meer informatie kunt u een bezoek aan de website brengen.

https://www.voordeelscooters.nl/vespa-scooter.html