Welke busreis is het meest duurzaam?

Vaak wordt gedacht dat busreizen niet goed voor het milieu zouden zijn. Wij willen deze stelling echter graag ontkrachten. In sommige gevallen zijn busreizen inderdaad niet bepaald duurzaam, maar in veel gevalle ook wél. Tenminste, dat hangt af van de vorm van vervoer waar u gebruikt van maakt. Kiest u voor een busreis van Busreizen Maaskant? Dan zit u goed. De bussen waar zij mee rijden zijn milieuvriendelijker dan een vliegtuig, boot of reizen met uw eigen auto. De bussen voldoen aan de meest strenge milieunormen en hebben de laagste CO2-uitstoot van alle gemotoriseerde vervoersmiddelen. Zo draagt ook u uw steentje bij aan duurzaam toerisme en kunt met een gerust hart genieten van uw mooie vakantie, rondreis of dagtocht.

Een busreis is een veilige vorm van vervoer

Sommige mensen zijn bang dat busreizen minder veilig zijn dan andere vervoersmiddelen. We kunnen u gelukkig geruststellen: wanneer u met een goede maatschappij op reis gaat zijn busreizen gewoon hartstikke veilig. Tijdens een busreis van Busreizen Maaskant staan veiligheid en gemak voorop. U neemt plaats in een van de comfortabele stoelen en laat met een gerust hart al uw zorgen achter. Alles wordt voor u geregeld. Afhankelijk van de gehele reisduur wordt er om de twee uur gestopt, zodat u lekker uw benen kan strekken. Iedere bus is uitgerust met een toilet en een koffiebar. Maar uiteraard zijn de stoelen ook comfortabel genoeg om lekker in weg te zakken en te slapen. Lukt slapen niet? Met de bus op vakantie is de uitgelezen kans om van het prachtige uitzicht te genieten of een boekje te lezen.

Een bijzondere busreis naar uw bestemming

Wilt u op de leukst mogelijke manier aankomen op de bestemming van uw dromen? Dan zijn busreizen ideaal voor u. Onderweg ziet u al een hele hoop natuur en cultuur om u heen. Dit doet u door uw busreizen te boeken bij Busreizen Maaskant. U gaat met de bus op vakantie naar de meest prachtige plekken in Europa. Ondertussen ervaart u iedere minuut van de busreis al als een heerlijke vakantie. Eenvoudig en snel huurt u een moderne en veilige touringcar. Hiermee maakt u meerdaagse reizen, maar ook dagtochten. U levert niet in op comfort en beenruimte en verblijft in goede hotels met heerlijk eten en drinken. Waar wacht u nog op?