Daniel Mattison
Image default
Recreation / Roads and Highways

Bodemplaat voor uw aanhanger

Is na intensief gebruik de bodemplaat van jouw aanhanger beschadigd en wil je deze gaan vervangen? Bij AanhangwagenDirect.nl vind je antislip vloerplaten voor in de aanhanger. Deze vloerplaten worden gemaakt uit één stuk en zijn op maat van jouw type aanhanger te zagen. Alle bodemplaten voor jouw aanhanger zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar!

Bodemplaten voor verschillende merken

Wij bieden twee verschillende soorten bodemplaten aan, namelijk betonplex platen en stalen platen. Binnen ons assortiment vind je gegarandeerd geschikte bodemplaten voor in jouw aanhanger. Wij bieden vloerplaten aan voor Eduard, Saris, Anssems, Henra, Hulco, Haper, Humbauer, IforWilliams en nog veel meer merken. Alle bodemplaten die uit voorraad worden geleverd passen rechtstreeks in jouw Eduard aanhangwagen. De vloerplaten kunnen natuurlijk ook door ons op maat gezaagd worden voor iedere andere aanhanger. Tegen een meerprijs kan je de bodemplaten door ons op maat laten zagen, maar dit kan je eventueel ook eenvoudig zelf doen. De keuze is aan jou!

Aanhangwagen bodemplaten uit één stuk

Alle vloerplaten zijn voorzien van een speciaal antislip profiel. De vloerplaat bestaat uit gelamineerd Betonplex van 15 mm dik met een harde antislip toplaag. Wij bieden premium kwaliteit, de bodemplaten zijn identiek aan de vloerplaten van de gerenommeerde aanhangwagen producenten. Onze vloerplaten zijn altijd vervaardigd uit één stuk, hierdoor zijn ze extreem duurzaam en bestendig tegen water en andere weersinvloeden.

Vloerplaten voor de aanhangwagen laten bezorgen

Een unieke service in Nederland, wij kunnen de vloerplaten voor de aanhanger bij je thuis bezorgen! Het thuisbezorgen van uw bodemplaat gebeurt niet met PostNL, maar dit is een service die wij van AanhangwagenDirect je bieden. Op de route waarmee wij ook de aanhangwagens bezorgen, worden de bodemplaten meegenomen. Voor je de bestelling plaatst kun je voor de optie kiezen om de vloerplaat voor in je aanhanger door ons te laten bezorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om de bodemplaat bij ons te komen afhalen, je bent van harte welkom aan de Kimslede 10 in Heerenveen.

Stalen vloerplaat op maat laten knippen

Veel gebruikt in Kipper aanhangers zijn de stalen vloerplaten, ook deze hebben wij in ons assortiment. Voor de stalen bodemplaten geldt ook dat deze standaard geschikt zijn voor Eduard trailers. Wij kunnen deze uiteraard voor je op maat knippen zodat de bodemplaat perfect in jouw aanhanger past.

Vloerplaten online bestellen

Kijk voor het kopen naar een nieuwe vloerplaat naar een bodemplaat die groter is dan de afmeting die je nodig hebt. Op die manier kun je na levering de vloerplaat precies op maat zagen en heb je altijd een mooie nieuwe bodemplaat uit één stuk. Zit er bij ons assortiment een geschikte vloerplaat voor je aanhanger tussen? Plaats deze dan in je winkelmand! Heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze collega’s helpen u graag verder.

https://www.aanhangwagendirect.nl/