Daniel Mattison
Image default
Recreation

Nederlandse B&B Frankrijk

Bent u op zoek naar een Bed and Breakfast in Frankrijk voor uw doorreis? Wanneer u vanuit Nederland met de auto op vakantie gaat, is het belangrijk om onderweg voldoende rust te nemen. Een overnachting halverwege de route is dan ideaal. Pakt u de Route du Soleil? Kies er dan voor om te overnachten langs de Route du Soleil bij een Bed and Breakfast in Frankrijk. Ter hoogte van Nancy kunt u terecht in een Nederlandse B&B in Frankrijk: La Perle d’Anrosey.

Ideaal gelegen langs de snelweg

La Perle d’Anrosey is een B&B nabij Nancy die nog geen half uur van de Route du Soleil ligt. Het voordeel van een hotel niet direct langs de snelweg is dat u hier echt rust zult ervaren. Deze Bed & Breakfast in Frankrijk met Nederlandse eigenaren is gevestigd in een zeer fraai Frans landhuis. De omgeving is prachtig bosrijk en heuvelachtig. Vanuit uw hotelkamer geniet u dan ook van een prachtig uitzicht.

Geschikt voor het hele gezin

Bij Bed and Breakfast La Perle d’Anrosey kunt u terecht met het hele gezin. Het hotel beschikt over enkele ruime familiekamers. U boekt hier tegen een aantrekkelijke prijs een ruime en sfeervolle gastenkamer met eigen badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche en/of bad.

Bij deze B&B nabij Nancy kunt u in alle rust overnachten tussen het reizen door. Hier valt heerlijk te genieten van een boek op het terras of u kunt de omgeving bekijken en een uitstapje maken naar Dijon, Lyon Beaune of Nancy. U kunt hier gemakkelijk voor op de terugweg of onderweg een overnachting of twee bijboeken.

Direct online te boeken

Deze ideale Bed and Breakfast in Frankrijk voor uw doorreis is direct online te boeken. Boek snel uw kamer online, zodat uw slaapplek in deze Bed and Breakfast langs de Route du Soleil verzekerd van u is. U kunt met een gerust hart overnachten bij Nederlanders langs Route du Soleil.