Daniel Mattison
Image default
Recreation / Travel

Van der Valk Apeldoorn: van feesten tot en met vergaderen

Zoekt u een goed adres voor een weekendje met de familie, een midweekje met zijn tweeën of voor zakelijke bijeenkomsten? Van der Valk Apeldoorn biedt in alle gevallen de juiste accommodatie. Het hotel heeft ruim 150 sfeervolle hotelkamers en suites die van alle gemakken zijn voorzien. In het kameraanbod bevinden zich onder andere familiekamers, suites met een sauna en tuinsuites. Verder biedt Van der Valk Apeldoorn diverse grote zalen waarin in een exemplaar zelfs 330 personen passen. Dus dit hotel is ook de plek voor een groot feest, bruiloft of congres. Ook zijn er 18 vergaderlocaties die alle moderne faciliteiten hebben. Of zoekt u een frisse locatie voor een energieke brainstormsessie? Ontdek dan de bijzondere vergaderlocaties, zoals een pipowagen of een luxe landhuis.

Profiteer van nog meer faciliteiten bij Van der Valk Apeldoorn

Behalve slapen, feesten en overnachten kunt u ook heerlijk eten bij Van der Valk Apeldoorn. Zo zijn er diverse buffetten en is er een seizoensmenu. Heerlijk ontspannen kunt u in de sauna en in het Turkse stoombad. Of laat u verwennen in de beautysalon. Maar blijf vooral niet alleen binnen wanneer u een bezoek brengt aan dit hotel. Het ligt namelijk aan de Veluwe. Hier kunt u volop genieten van de Nederlandse natuur. En heeft u een paard? Neem deze dan vooral mee, want het hotel biedt een luxueus verblijf voor uw paard. Verder kunt u van de Veluwse buitenlucht genieten door te fietsen, wandelen of deel te nemen aan een huifkartocht. Ook golfen is in de nabije omgeving mogelijk. De golfclub ligt op 10 minuten rijden van Van der Valk Apeldoorn.

Bespaar geld met speciale arrangementen en last minutes

Heeft u zin gekregen in een comfortabel uitje naar dit mooie stukje in Nederland? Check dan of dit hotel op de Veluwe een aanbieding heeft. Zo zijn er vaak last minute arrangementen. Maar ook heeft dit hotel regelmatig speciale seizoensaanbiedingen of familiearrangementen!

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/