Daniel Mattison
Image default
Recreation / Travel

Megapret | Familiepret

Speeltuin Megapret

U heeft waarschijnlijk weleens gehoord van Megapret, maar weet u ook wat daar allemaal te doen is? In dit artikel zal er worden uitgelegd waar Megapret uit bestaat en wat u hier kan doen voor u en uw kinderen. Wilt u hier meer over weten, lees dan verder dit artikel!

Wilt u na zo’n vermoeiend dagje uit dat uw baby wel over de juiste verlichting in de babykamer beschikt? Bekijk dan de mogelijkheden bij Jut en Juul Lifestyle for Kids. 

Binnenpret (indoor speeltuin)

Binnenpret is de ruim 1500 m2 grote indoor speeltuin, waar ieder kind zijn ei kwijt kan. Onze binnenspeeltuin is van alle markten thuis op het gebied van activiteiten/toestellen. Van ballenbakken tot trampolines, springkussens tot glijbanen, het is er allemaal! Verder kunnen uw kinderen zich vermaken in het 4 verdiepingen tellende klim- en klautertoestel, voorzien van meer dan 100 hindernissen. Voor de peuters is er een bouwhoek en een peutermiete. Verder is er voor uw kinderen een kinderdisco, waar ze hun danstalenten kunnen laten zien. Als slot op de deur is er een rodelbaan gevestigd in binnenpret. De rodelbaan is 30 meter lang en 7 meter hoog. Binnenpret is een garantie op speelplezier voor uw kinderen.

Buitenpret (buitenspeeltuin)

Onze buitenspeeltuin is de ideale combinatie van lekker weer en speelplezier. Met een grootte van 20.000 m2 is onze buitenspeeltuin één van de grootste van Gelderland. De outdoor speeltuin biedt diverse moderne, interactieve speeltoestellen waar uw kinderen zich zeker zullen vermaken. Daarnaast is er nog veel meer te doen in buitenpret. Hoge uitkijktoren met glijbanen, volleybalveld, air-trampoline en een shuttlebaan zijn maar enkele voorbeelden hiervan. Voor de ouders zijn er ook leuke activiteiten te doen. Zo kunnen zij een boerenspeurtocht doen, snookergolf en er is een midgetgolfbaan.

Waterpret (waterspeeltuin)

Wanneer het minimaal 23 graden is zal de waterspeeltuin zijn deuren openen. Het gebruik van waterpret is geheel gratis. Onze waterspeeltuin bestaat uit meer dan 25 spuitfonteinen en waterelementen. De ideale plek om voor u en uw kinderen lekker af te koelen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van onze spectaculaire waterglijbaan!

Familiepark

Megapret is voor alle leeftijden geschikt en wordt daardoor gezien als een leuke, gezellige familiepark. Neem uw kinderen mee en ervaar zelf hoe het in dit familiepark is. Bent u geïnteresseerd en wilt u hier meer over weten, lees dan verder op!

http://www.megapret.nl/familiepark-megapret/