Daniel Mattison
Image default
Recreation / Travel

De topvakanties van All over Tours

La Digue en Praslin vormen samen de grootste eilanden van de Seychellen. Bijzonder om te weten: Praslin staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De Seychellen liggen noordelijk van Madagaskar in de Indische Oceaan.

In totaal bevatten de Seychellen meer dan 115 eilanden, maar die zijn niet allemaal bewoond. De meeste inwoners heeft hoofdeiland Mahé. Qua grootte kun je Mahé vergelijken me Texel. De hoofdstad van de Seychellen is Victoria.

Officieel gelden de eilanden als een land van Afrika. De flora en fauna en de heerlijke stranden maken de Seychellen tot een unieke vakantiebestemming. Je kunt er zwemmen, snorkelen en duiken. Ook staan er leuke dagexcursies op het programma van een All over Tours vakantie. Je zult een bezoek brengen aan Mont Plaisir en de Anse Lazio trail. Per ossenwagen is La Digue te verkennen. En dit is slechts een greep uit het aanbod van vakantie-activiteiten! Bij All Over Tours creëer je namelijk een vakantie geheel naar eigen wens!

Bora Bora all inclusive

Een Bora Bora vakantie all inclusive om eens echt helemaal uit te rusten en op te laden. Wat denk je daarvan? Bora Bora ligt in de Stille Oceaan. Samen met onder meer Moorea en Tahiti behoort Bora Bora tot Frans-Polynesië.

All over Tours kan een familievakantie, een individuele holiday of een huwelijksreis naar Bora Bora organiseren. Een dergelijke vakantie kan in het teken staan van een cruise op een vrachtschip naar gebieden die niet anders dan via het water bereikbaar zijn.

Wil je echt helemaal tot rust komen kies dan voor chillen op Rangiroa. Als je van afwisseling houdt ga dan voor de reis waarbij de eeuwenoude cultuur van Bora Bora, duik-trips en de prachtige natuur centraal staan. Bora Bora kent veel luxe restaurants. Zo kun je bij La Villa Mahana terecht voor de Franse en de internationale keuken. Er worden ook vegetarische, veganistische en glutenvrije gerechten geserveerd. Het Matira Beach Restaurant is gespecialiseerd in de Japanse keuken. Op het menu staan overheerlijke vismaaltijden. Je kunt er brunchen, lunchen en dineren. Kom eens langs bij All Over Tours. Graag vertellen we je meer over onze bijzondere reizen en authentieke, kleinschalige verblijven.

https://www.allovertours.nl/