Daniel Mattison
Image default
Recreation / Travel

Een weekend vol gezelligheid, luxe en rust

Wil je er binnenkort een paar dagen tussenuit en ben je nog op zoek naar de perfecte locatie? Dan is bij deze de zoektocht volbracht. Wij hebben de perfecte locatie waar je je waant in een oase van rust, gezelligheid en luxe. Maak kennis met landgoed en hotel de Wilmersberg in de Lutte. Dit is een klein plaatsje in Overijssel, vlakbij de Duitse grens. Het klinkt misschien niet zo, maar er is van alles te beleven in de omgeving van het hotel. Mocht je erop uit willen trekken, dan kun je je uren en dagen vermaken. Vind je het juist fijn om bij het hotel te blijven? Ook dan hoef je je niet te vervelen dankzij de vele faciliteiten waar het hotel over beschikt. Nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten? Lees dan verder en wij vertellen je alles wat je moet weten over de Wilmersberg, hét hotel in Overijssel en omstreken. 

Hotel in Overijssel

Een hotel in Overijssel beschikt over alle luxe die u nodig heeft, en zelfs meer dan dat. Neem zeker geen genoegen met een middelmatig hotel in de regio, maar alleen met het allerbeste. Een luxe hotelovernachting in Overijssel biedt alles wat u ervan verwacht. Dankzij de geweldige service, luxe ingerichte kamers en diverse faciliteiten wilt u niets anders meer wanneer u eenmaal in Overijssel en de Lutte bent geweest.

Faciliteiten van het hotel

We hebben net al benoemd dat er verschillende faciliteiten zijn in het hotel zelf, maar welke faciliteiten dit precies zijn is nog niet bekend en daarom gaan we het je nu vertellen. Hou je van wellness? Dan zit je bij een hotelovernachting in Overijssel helemaal goed. Geniet van een duik in het verwarmde zwembad, kom tot rust in de infrarood sauna of in de whirlpool. Daarnaast kun je ook nog gebruik maken van het Turkse stoombad.

https://www.wilmersberg.nl/hotels-overijssel