Daniel Mattison
Image default
Recreation / Travel

Handige en luxe weekendtassen voor dames én heren!

Weekendtassen komen in allerlei soorten en maten en sommige weekendtassen zijn meer voor dames geschikt, terwijl andere weekendtassen weer wat mannelijker zijn. In het algemeen zijn dames weekendtassen vaak wat kleiner van formaat, omdat vrouwen meestal ook wat kleiner zijn. Mannen zijn veelal langer en groter, dus dan past een grotere weekendtas vaak ook beter. Verder maakt vooral de kwaliteit van een weekendtas iets uit, want deze tas moet zwaarder gewicht kunnen dragen en tegen een stootje kunnen. Ben jij dus ook nog op zoek naar een luxe dames of heren weekendtas? Lees dan snel verder! 

Leren weekendtassen voor dames en heren 

Als je op zoek bent naar een luxe weekendtas die voor zowel dames als heren erg geschikt is, dan moet je zeker eens kijken naar weekendtassen die gemaakt zijn van echt leer. Leer is een duurzaam en prachtig materiaal en voelt echt luxe. Het kost vaak wat meer dan bijvoorbeeld een nylon of polyester weekendtas, maar daartegenover staat wel dat een leren weekendtas langer meegaat en alleen maar mooier wordt naarmate je de tas vaker gebruikt. Een zwarte weekendtas van leer is bijvoorbeeld super chique en kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Een grote donkerbruine leren weekendtas is voor een man een luxe reistas, terwijl een lichtbeige leren weekendtas het ultieme reisgezelschap voor dames is. 

Weekendtas met een extraatje 

Een weekendtas kan soms wel wat zwaar zijn, vooral als de tas wat groter is waardoor je hem gemakkelijk volpropt. Zo’n zware weekendtas meesjouwen is dan niet altijd een pretje. Gelukkig bestaan er in dat geval ook weekendtassen met wieltjes eronder, waardoor je de weekendtas kunt transformeren tot een soort koffertje. Een weekendtas en trolley in een: dat is best wel een luxe dus! Een weekendtas op wieltjes is bijvoorbeeld erg handig om als handbagage te gebruiken als je op (vlieg)reis gaat: het ene moment kun je hem gewoon als tas dragen en als je haast hebt en snel bij de gate moet zijn, dan gebruik je de wieltjes en kun je de weekendtas zo achter je aan laten rollen.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/weekendtassen/