Daniel Mattison
Image default
Offers

Hier haal je een e-sigaret met gecertificeerde onderdelen

Als je een e-sigaret aanschaft is het handig om hier het een en ander over te weten. Het is namelijk verplicht bij de wet dat de onderdelen gecertificeerd zijn. Dit betekent dat ze aan bepaalde eisen moeten voldoen. Bij de partij Save Vape weet je zeker dat je een e-sigaret aanschaft die voldoet aan de eisen! Daarnaast heeft deze partij een ruim aanbod aan e liquid aroma. Het is mogelijk om elke dag te kiezen voor een ander heerlijk smaakje! Wil je hier meer informatie over? Lees deze blog dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Een beginnende vaper heeft een andere e-sigaret nodig dan een gevorderde 

Voor dat je op zoek gaat naar een e-sigaret  is het handig om te weten dat er verschil is in e-sigaretten onder een beginnende vaper en een expert. Als je een beginnende vaper bent dan heb je niet dezelfde onderdelen nodig als een gevorderde vaper. Dit heeft te maken met het feit dat een beginnende vaper dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig. Ben je een beginnende vaper? Het is het makkelijkste om dan een complete vape kit aan te schaffen. Je weet dan zeker dat alle onderdelen geschikt zijn voor de mouth to lung methode.

Save Vape

Zodra je weet wat welke e-sigaret bij jou past, kan je deze aanschaffen bij Save Vape . Van tevoren kun je dus persoonlijk en deskundig advies ontvangen, zodat je zeker bent van de juiste producten. Daarbij kun je een aroma uitkiezen die voldoet aan jouw wensen. Wij hebben meer dan 1000 aroma’s op voorraad, dus keuze genoeg. Je weet dus zeker dat er een smaak tussen zit die boven aan je lijstje staat. Wil je meer weten over deze partij? Neem dan contact op met een van de specialisten of neem een kijkje op de website!

 

https://www.aromaworld.nl/nl/