Daniel Mattison
Image default
Recreation

Kop en schotel laten bedrukken? Dat doet u hier!

Veel bedrijven, organisaties, sportverenigingen en horecagelegenheden hebben allemaal hun eigen bedrukte servies. De meesten gebruiken het intern als bedrijfsservies. Sommigen zetten het in als relatiegeschenk. Bedrukte kop en schotel zijn ook als geschenk prima geschikt. Wij Nederlanders drinken veel koffie, gemiddeld zelfs meer dan 2 koppen koffie per dag. Dat wij 2 koppen koffie drinken betekent dat er ook ontzettend veel kopjes worden gebruikt. Een standaard kop en schotel spreekt niets uit en dit is een gemiste kans. Wil jij kop en schotels laten bedrukken? Wij vertellen je meer over de mogelijkheden in deze blog.

Kies uw opdruk

Ben jij geïnteresseerd in het kop en schotel bedrukken en wil jij dit ook laten doen voor jouw bedrijf? Dan is het verstandig om eerst goed na te denken over wat je precies wilt. Ga jij de kop en schotels laten voorzien van jouw logo, of gaat jouw wens uit naar een leuke afbeelding of een quote. Ook moet je nadenken over de kleur van de kop en schotels. Kies jij voor een vrolijke rode variant, of kiest u toch voor een neutrale witte kop en schotel? Het is allemaal mogelijk!

Zorg ervoor dat de bedrukking vaatwasbestendig is

Misschien wel het belangrijkste punt waar je op moet letten bij het kop en schotel bedrukken is of de desbetreffende bedrukking wel vaatwasbestendig is. Al het servies kan in de vaatwasser, wat betreft de bedrukking is dit een ander verhaal. Wanneer het gaat om de bedrukking ligt het aan de druktechniek waarmee het wordt gedrukt. Servies kan op verschillende manieren bedrukt worden. Deze druk technieken zijn:

  • Tampondruk

  • Zeefdruk

  • Lasergravure

  • Transfer

  • Sublimatie

Bij tampondruk kan het voorkomen dat de bedrukking op den duur vervaagd, dit gebeurt geleidelijk en zal pas na een paar honderd wasbeurten zichtbaar zijn voor het blote oog. Bij de andere druktechnieken verkleurd de bedrukking hooguit lichtelijk. Zo wordt bijvoorbeeld zwart op den duur donkerbruin. Wil jij verzekerd zijn van een mooie bedrukking op het servies? Laat je dan goed adviseren door een gerenommeerde partij.

Servies bedrukken bij Riké

Een voorbeeld van een gerenommeerde partij voor het bedrukken van kop en schotel is de partij Riké. Deze partij is al jaren een bekende en vertrouwde naam, namelijk al sinds 2006. Korte communicatielijnen en ruim 15 jaar ervaring staan garant voor een mooi eindproduct. De partij heeft reeds voor tal van grote en kleine bedrijven en horecagelegenheden bedrukte kopjes en schotels mogen verzorgen. Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op de te nemen met de klantenservice van Riké.

 

https://www.rikegroup.com/