Daniel Mattison
Image default
Offers

Let hier op bij de aanschaf van een e-sigaret

Bent u helemaal klaar met de gewone sigaretten en wilt u deze eigenlijk ruilen voor een elektronische sigaret? Dan moet u er op letten dat u rekening moet houden met een aantal dingen. U heeft waarschijnlijk nog niet zoveel kennis van een e-sigaret. Wanneer u kijkt op de website van Smokesmarter heeft u geen idee wat er allemaal staat. Woorden zoals coils en pods komen niet bij u binnen. Daarom hebben wij deze blog voor u geschreven, lees het goed door zodat u zichzelf goed heeft ingelezen, waardoor u zeker weet dat u de juiste e-sigaret koopt.

Wel nicotine vs. geen nicotine

We beginnen bij de keuze voor wel of geen nicotine in de e-sigaret. Sommige gebruikers vinden het fijner wanneer er wel nicotine in zit, en andere gebruikers hebben de voorkeur voor geen nicotine in de e-sigaret. Wanneer u er voor kiest om er wél nicotine aan toe te voegen, is het handig om te weten dat u de hoeveelheid zelf kunt bepalen.

Wegwerpbaar vs. niet-wegwerpbaar

Wanneer u denkt aan gewone sigaretten is het niet meer dan logisch dat u deze na één keer gebruiken weggooit. Veel mensen weten nog niet dat er ook e-sigaretten bestaan om die u ook na gebruik kunt wegwerpen. Dit kunt u in tegenstelling tot de gewone sigaret alleen doen wanneer de vloeistof op is. Ook bestaan er niet-wegwerpbare e-sigaretten. Bij deze e-sigaret hoeff u alleen de vloeistof te vervangen wanneer deze leeg is.

Grote accu vs. kleine accu

Ook kunt u nog kiezen voor een e-sigaret met een kleine accu, of eentje met een grote accu. Dit hang een beetje af van hoe vaak u de e-sigaret gebruikt. Gebruikers die er van houden om veel te dampen hebben een accu nodig vanaf 2000 mAH.  Gebruikers die wat minder vaak de e-sigaret gebruiken hebben genoeg aan een accu van ongeveer 650 mAH

Meer weten?

Nu wij de belangrijkste zaken hebben besproken in deze blog, heeft u hopelijk een beter beeld gekregen van waar u op moet letten bij de aanschaf van een e-sigaret. Wilt u liever nog geadviseerd worden over de soorten e-sigaretten? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Smokesmarter. U kunt ook een kijkje nemen op smokesmarter.nl