Daniel Mattison
Image default
Recreation / Travel

Luxe villa’s op Curaçao huren

Een luxe villa’s op Curaçao huren bij Curaçao Exclusief

Hagelwitte stranden, mooie duik- en snorkelplekken en levendige dorpjes, dát is Curaçao. Bent u nog op zoek naar een fantastische accommodatie voor uw verblijf in Curaçao? Kies dan voor een villa Boca Gentil huren bij Curaçao Exclusief. U vindt hier prachtige villa’s op het Boca Gentil resort. Dit resort ligt in de wijk Jan Thiel en heeft een ideale ligging direct aan zee. De accommodaties hebben veelal ook een prachtig zeezicht. U bent verzekerd van luxe, privacy, veiligheid en optimale rust.

Over Boca Gentil

Vrijwel alle villa’s op Boca Gentil beschikken over een terras met uitzicht op zee. Daarnaast heeft u een eigen zwembad zodat u een verfrissende duik kunt nemen wanneer u maar wenst. Alle villa’s zijn modern en ruim. Het is dus heerlijk vertoeven hier. Bent u op zoek naar een villa die ook geschikt is voor kinderen? Geen probleem. Er is genoeg keuze, Curaçao Exclusief biedt ook villa’s met een kinderzwembad. Voor mensen die minder goed ter been zijn ook zeer geschikte villa’s te vinden. Bij iedere villa staan de voorzieningen duidelijk aangegeven zodat u precies weet waar u aan toe bent. Op slechts kleine afstand ligt Jan Thiel Baai. Hier vindt u restaurants en beachclubs als Zanzibar en Papagayo. Ook winkeltjes zijn hier volop. Voor ieder wat wils dus.

Gemakkelijk online boeken

Lijkt een luxe villa huren Curaçao u wat? Wacht niet en boek gemakkelijk en snel uw villa op Boca Gentil. Alle mogelijkheden zijn overzichtelijk op de website gepresenteerd en bij iedere villa staan alle voorzieningen duidelijk aangegeven. Om een goede indruk te geven vindt u een ruim aantal foto’s van de betreffende villa. Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent het huren van een villa op Curaçao? Neem gerust contact op met Curaçao Exclusief of breng een bezoek aan de website.

https://www.curacao-exclusief.nl/