Daniel Mattison
Image default
Recreation / Travel

Open de deuren diverse soorten vastgoed dankzij 4Suites

De mobiele toegang van kantoorcomplexen, publiek of commercieel vastgoed of een bedrijfsverzamelgebouw regelt u eenvoudig met 4Suites. Met een enkele druk op de knop koppelt u toegang aan een reservering, bepaalt u openingstijden of geeft u personen rechten en blijft u real-time in controle over vastgoed.

Flexibele werkplekken

Ook voor het aanbieden en beheren van flexibele werkplekken, open werkruimtes en vergaderruimtes is het systeem van 4Suites perfect. U als beheerder heeft controle over de toegang, gasten, openingstijden, statistieken en nog veel meer. Terwijl bezoekers profiteren van een ultieme gastbeleving biedt 4Suites voor de beheerder tijdbesparing en automatisering.

Eigenaren appartementen

Een grote ergernis voor huurder en eigenaren van appartementen(-complexen) is het verliezen van sleutels. Dit is voorgoed verleden tijd dankzij 4Suites. De bewoner kan niet alleen met zijn of haar smartphone eigen toegang regelen, maar ook de toegang van anderen. Door middel van ‘key sharing’ kan een familielid, vriend of zelfs koerier toegang verleend worden op specifieke tijdstippen. Via de chat kan er altijd gecommuniceerd worden met huurders. Bent u beheerder dan, heeft u 24/7 real-time controle over alle toegang.

Over 4Suites

Metalen sleutels en plastic keycards zijn verleden tijd. Dankzij de app van 4Suites hebben u en uw gasten of klanten direct toegang via hun smartphone. 4Suites is gespecialiseerd op het gebied van cloud based mobiele toegangstechnologie. Zij ontwerpen en produceren intelligente chips die in verbinding staan met het cloud platform. Met één klik op de knop koppelt u toegang aan een reservering of een betaling, bepaalt u de openingstijden, geeft u specifieke personen of groepen rechten. Het is de missie van 4Suites om iedere deur in de wereld tegen lage kosten mobiel toegankelijk te maken met de hoogste veiligheid en betrouwbaarheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoek aan de website voor meer informatie.

https://www.4suiteshq.com/nl/