Daniel Mattison
Image default
Recreation / Travel

Repromat is de specialist die wij zochten

Wij hebben de hulp ingeschakeld van een specialist dat Repromat heette. Zelf hadden we al onderzoek gedaan naar welke producten wij wilden aanschaffen voor in ons kantoor. De machines die wij al hadden waren al op leeftijd en waren toe aan vervanging. Maar we wisten niet zeker welke machines nou het beste voor ons waren. Daarom zochten we professioneel advies die ons kon helpen met het besluit nemen.

De zoektocht begon naar een bedrijf, zoals Repromat

In het begin hadden we geen idee dat Repromat bestond als bedrijf dat ons goed kon adviseren. We hadden wel een paar de naam voorbij zien komen, maar we dachten dat zij alleen maar de producten verkocht. Dus gingen we verder kijken naar andere website die ons konden helpen. Tot dan toe hadden we geen resultaten die ons verder konden helpen. Toen zijn we terug gegaan naar de website van Repromat en zouden we deze beter inspecteren. We lazen de pagina goed door en zagen dat ze wel advies gaven over producten. Nadat we deze ontdekking hadden gedaan, hebben we meteen contact gezocht met het bedrijf en zij wilden ons dolgraag helpen. We maakten een afspraak om daar op kantoor te komen praten over de producten waar wij interesse in hadden.

De producten die wij wilden en meer!

Op de dag van de afspraak praten we over van alles en nog wat over de producten. WIj vertelden wat voor soort bedrijf wij waren en wat wij precies zochten qua machines en eigenschappen. Al snel kwamen er resultaten uit de gesprekken en mochten we in de showroom van Repromat een kijkje nemen bij de producten. Wij waren helemaal verkocht en gingen akkoord met de deal die voor ons was opgesteld. Nu zijn we een paar maanden verder en wij hebben geen spijt van onze aankoop. Ze hebben ons juist geadviseerd.

Contact

Bent u benieuwd naar het assortiment van Repromat? Deze kunt u zelf bekijken in de showroom die zij hebben in De Meern. Wilt u liever de producten online bekijken en bestellen? Dan verwijzen wij u naar de website van Repromat voor meer informatie.