Daniel Mattison
Image default
Offers

Shutters, niet alleen voor het raam

Shutters zijn al jaren populair en het wordt er niet minder op. In veel huizen zijn shutters al te vinden als raamdecoratie en de kans is groot dat jij of iemand die je kent ze ook heeft hangen. Shutters zijn een vorm van raamdecoratie en zonwering die exact op maat gemaakt kunnen worden zodat ze perfect bij jou raamvorm passen. Vaak zijn het houten binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen die jou de optie geven om zelf de mate van lichtinval of privacy te bepalen. Ze kunnen deels of geheel worden geopend of gesloten zodat je zelf kan kiezen wat het best bij jouw interieur past. 

 

Shutters creëren een uniek, sfeervol lichteffect in je ruimte en voegen iets toe aan je interieur maar je hoeft ze niet perse als raamdecoratie te gebruiken. In dit blog gaan we in op de verschillende manieren waarop je shutters kan gebruiken in jouw interieur. 

 

Roomdivider

Ooit gedacht aan shutters gebruiken als roomdivider? Shutters kunnen een stijlvolle oplossing bieden om een ruimte in twee te kunnen verdelen maar ze zijn ook stijlvol wanneer de ruimte als één grote ruimte gebruikt wordt. Door shutters te gebruiken om je ruimte in twee te verdelen creëer je meer openheid dan wanneer je daadwerkelijke muren gebruikt. Daarnaast kan je de lamellen die een shutter heeft openen of sluiten zodat je bepaalde ruimtes kan verduisteren en anderen juist kan verlichten. Het is ook nog mogelijk om shutters te gebruiken als schuifdeuren, hierdoor kan je ruimtes op sommige momenten afsluiten, bijvoorbeeld wanneer je gasten over de vloer hebt. 

 

Kastdeuren

Op zoek naar een stijlvolle manier om je kleding of spullen op te bergen? Hiervoor kan je ook shutters gebruiken. Wanneer je shutters als kastdeuren of louvredeuren gebruikt creëer je een sfeervolle, unieke en op maat gemaakte kastenwand. Dankzij het feit dat de lamellen van een shutter open en dicht kunnen kan je ook door je kast heen kijken of deze juist geheel sluiten. Het is mogelijk om shutters te gebruiken voor je kledingkast maar je kan ze ook bijvoorbeeld voor de opbergkast die onder je televisie staat gebruiken. Shutters kunnen op maat gemaakt worden dus de mogelijkheden zijn oneindig. 

 

Shutters vormen een mooie vorm van raamdecoratie maar ze zijn dus op talloze manieren aan jouw interieur toe te voegen. Je kan shutters kopen bij een specialist die deze op maat kan maken zodat de shutters perfect bij jouw interieur aansluiten. Het is belangrijk dat je rekening houdt met de verschillende materialen, kleuren en mogelijkheden wanneer je je aankoop doet. 

 

https://www.vaneyckshutters.com/