Daniel Mattison
Image default
Recreation / Travel

Snel uw vaarbewijs behalen?

Vaarbewijs: super handig

Varen is fantastisch. Bijna iedereen heeft er wel eens iets mee gedaan. Denk aan kinderfeestjes waarbij je ging roeien of kanoën. Of leuke boottochten tijdens vakantie. Sommige mensen zijn gek van zeilen. Maar hoe gaaf is het als je mag varen in net wat grotere en snellere boten? Voor boten van 15 – 25 meter dien je een vaarbewijs te hebben. Dit geldt ook voor alle boten die harder gaan dan 20 kilometer per uur. Dat geldt trouwens ook voor waterscooters. Fantastisch toch? Heerlijk een dag lang genieten op de wateren. Niet alleen is het voor jezelf fijn om een vaarbewijs te hebben, het geeft de anderen bij jou aan boord ook een veilig gevoel. Ze zitten bij een echte schipper aan boord.

Haal je vaarbewijs met eenvoud en plezier

Bij De Randmeren is het mogelijk te trainen voor het examen voor je  vaarbewijs. Dit examen wordt vervolgens afgelegd door een onafhankelijke instantie, namelijk Stichting Vamex. De voorbereiding kan op verschillende manieren. Groepslessen of individuele lessen, het is aan jou! Bij De Randmeren zijn alle medewerkers enthousiast en ervaren. Zij zullen je snel en goed trainen voor het vaarbewijs examen. Neem vooral contact op via info@derandmeren.nl, of kijk eens op de website www.derandmeren.nl.

U kunt uw vaarbewijs behalen voor zowel vaarbewijs I als vaarbewijs II neem een kijkje en kies de lesvorm die het beste bij u past.