Daniel Mattison
Image default
Recreation

Trek er veilig op uit dankzij Care Plus

Ben je een liefhebber van wandelen, fietsen, bergbeklimmen of het maken van verre reizen? Goed voorbereid op pad gaan is dan een must. Bij Care Plus vind je beschermende reisartikelen die je gemakkelijk mee kunt nemen in je bagage. Care Plus heeft al meer dan 25 jaar ervaring en zij zijn expert op het gebied van reisartikelen die sporters, reizigers en outdoor recreanten beschermen tegen insecten.

Ik ga op reis en neem mee..

Een goede voorbereiding is het halve werk. Hier weet Care Plus alles van. Een insecten- of tekenbeet kan niet alleen heel erg vervelend zijn, maar ook nog eens gevaarlijk. Er zijn veel reisgerelateerde ziekten die hierdoor worden verspreid. Een beet van een mug kan malaria, knokkelkoorts en gele koorts veroorzaken. De ziekte van Lyme kun je oplopen door een tekenbeet. Bescherm jezelf en je gezin en neem op reis de volgende Care Plus producten mee:

  • Anti-insect product. Care Plus biedt diverse producten die bescherming bieden tegen insectenbeten. Deze producten zijn zowel in lotions als sprays verkrijgbaar.
  • DEET. Care Plus ontwikkelt al meer dan 25 jaar effectieve hulpmiddelen waarmee je insecten- en tekenbeten kunt voorkomen en behandelen. Deze producten met DEET beschermen je huid van top tot teen.
  • Klamboe. Een zoemende mug die je nachtrust verstoort, vreselijk. Koop een reisklamboe via de webshop van Care Plus en voorkom gezoem en nog belangrijker: gezondheidsproblemen. Kies uit meer dan 6 verschillende geïmpregneerde reisklamboes en geniet van je welverdiende nachtrust.

Care Plus online bestellen

Al jouw reisartikelen bestel je bij Care Plus heel eenvoudig. Er wordt direct uit eigen voorraad geleverd, waardoor je verzekerd bent van een snelle levering. Bij ieder product staat de voorraadstatus aangegeven, je komt dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Er zijn meer dan 7 betaalmethodes waaruit je kunt kiezen om veilig af te rekenen. Plaats je een bestelling voor 17:00, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Last minute je reisartikelen bestellen is dus geen enkel probleem. Heb je vragen over een product? Neem gerust contact op met de klantenservice van Care Plus.

https://www.careplus-shop.nl/