Daniel Mattison
Image default
Recreation / Travel

Vakantiehuisje op de Veluwe

Genieten in uw vakantiehuisje op de Veluwe
De Veluwe is misschien wel een van de bekendste gebieden in Nederland. En terecht: met zijn schitterende natuur, leuke plaatsjes en natuurlijk het beroemde Nationaal Park De Hoge Veluwe is het hier goed toeven. En met een vakantiehuisje op de Veluwe ligt dit alles onder handbereik!

Vakantiehuisje op de Veluwe
Een vakantiehuisje op de Veluwe is de perfecte uitvalsbasis om De Veluwe te ontdekken. En het mooie is: dit gebied heeft voor elk wat wils. Als u van natuur houdt, komt u zeker aan uw trekken. Het is heerlijk wandelen en fietsen door de prachtige bossen, langs zandverstuivingen en over uitgestrekte heidevelden. Een ontmoeting met een hert of een wild zwijn is tijdens een sportief tochtje trouwens niet uitgesloten. 

Nationaal Park
Een bijzonder deel van de Veluwe is Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier vindt u onder andere het wereldberoemde Kröller Müller Museum. Als u verblijft in een vakantiehuisje op de Veluwe, ligt een bezoek aan dit museum voor de hand. U kunt er kennismaken met een indrukwekkend aantal werken van Nederlands eigen Vincent van Gogh, maar ook van vele andere kunstenaars. De beeldentuin is eveneens de moeite waard.

Volop uitstapjes
Als u uw vakantie in dit karakteristieke gebied doorbrengt, hoeft u zich geen dag te vervelen. Uw vakantiehuisje op de Veluwe is de ideale uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het Nederlands Tegelmuseum in Otterlo of het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem? Ook voor kinderen is er in de omgeving genoeg te doen. Genieten van de dieren in Burgers’ Zoo, ‘aapjes kijken’ in de Apenheul of klimmen en klauteren in Klimbos Veluwe behoren allemaal tot de mogelijkheden.