Daniel Mattison
Image default
Recreation / Travel

Vakantiehuisjes 12 personen op de Veluwe

Als u opzoek bent naar een natuurlijke en rustgevende vakantie dan is de Veluwe aan te raden! De Veluwe is het op één na grootste natuurgebied van Nederland met ruim 91.000 hectare grond waarvan 19.000 hectare in beheer is van het Staatsbosbeheer. Op de Veluwe kunt u dus volop genieten van echte natuur en echte rust.

Het mooiste natuurgebied van Nederland!

De Veluwe is door bezoekers uitgeroepen tot het mooiste natuurgebied van Nederland! Dit komt vanwege de prachtige bossen, heiden, uitgestrekte zandvlaktes en de mooie en leuke bezienswaardigheden op de Veluwe! De Veluwe is namelijk ook rijk aan monumenten en leuke dagjes activiteiten! Geniet u bijvoorbeeld vanuit uw vakantiehuisje op de Veluwe van gezellige winkelstraatjes tot leuke groepsactiviteiten! Zo zijn er meerdere vakantiehuizen voor 12 personen beschikbaar en natuurlijk activiteiten voor grote groepen!

De geschiedenis proeft u aan alle kanten

De Veluwe is een en al geschiedenis en nog steeds schijven mensen dagelijks nieuwe geschiedenis op de Veluwe! De prachtige landhuizen, kastelen en molens die vroeger zijn gemaakt worden nog steeds goed onderhouden en vaak gebruikt als dagactiviteiten door er bijvoorbeeld een restaurant of museum van te maken! Nog iedere dag gaan mensen met veel plezier langs de bezienswaardigheden op de Veluwe. Geniet van musea, restaurants, wellness resorts, natuur en nog veel meer op de Veluwe!

3 dubbel ontspannen

U ontspant al van een heerlijk weekendje op de Veluwe, maar die kunt u natuurlijk nog meer ontspannend maken door een bezoekje aan de wellness resort op de Veluwe! Geniet u bijvoorbeeld van echte stoombaden, kruidenbaden, sauna’s, zwembaden of heerlijk culinair eten! De Veluwe beschikt over alles om uw vakantie naar uw wens te maken. Wanneer ontmoet u de Veluwe?