Daniel Mattison
Image default
Recreation / Travel

Voordelige Dozen kopen bij Dozenhal

Bent u op zoek naar een goedkope manier om dozen te krijgen? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Want Dozenhal is de plek waar u goedkoop dozen kunt krijgen. U kunt van alles krijgen bij Dozenhal, van vele soorten verpakkingsartikelen tot verschillende soorten dozen. Alles is mogelijk bij het bedrijf dat de dozen hemel bevat.

Dozen in alle soorten en maten

Bij dozenhal vindt u allerlei verschillende maten dozen in ons assortiment. Met meer 2.500 formaten heeft dozenhal een van de meeste formaten van heel Nederland. Bovendien is het zo, als uw gewenste formaat niet in het assortiment is, dat wij deze speciaal voor u kunnen laten maken. Het mooie van deze dienst is dat dit u helemaal niets extra kost. Dit is alleen maar beter voor ons bedrijf omdat wij weer een formaat erbij hebben, dus dit is een win-winsituatie. Via onze website is het makkelijk om te kijken of uw formaat er tussen zit. We hebben namelijk een widget geplaatst waarmee u precies kan aangeven welke afmeting u zoek in een doos. Hierdoor kunnen wij u ook beter helpen. Wij doen er alles aan om u hierin zo goed mogelijk te helpen.

Laat uw doos bedrukken door ons

Wij beschikken ook van de bijzondere dienst om uw producten te laten bedrukken. Niet elk bedrijf heeft hier de juiste technieken voor, maar wij wel! Daarom kunt u volgens de voorwaarden die wij hanteren gemakkelijk een eigen design opsturen en wij regelen de rest. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw bestelling onbeschadigd bij uw bedrijfspand wordt geleverd. Omdat wij eigen transport hebben, wordt u bestelling direct naar u geleverd!

Vraag een offerte aan!

Wilt u meer weten over de kartonnen dozen van Dozenhal? Of wilt u meteen een offerte aanvragen bij ons? Bekijk dan de website van Dozenhal voor meer informatie en om de voorwaarden te bekijken voor het bedrukken van de dozen. Het document moet echt aan de voorwaarden doen anders kunnen wij niks voor u betekenen. Bovendien vindt u daar ook meer informatie over de verpakkingsartikelen die wij ook beschikken.