Daniel Mattison
Image default
Offers

Wat kunt u bakken met whey concentraat?

Whey concentraat muffins

Maak van uw ongezonde muffins super gezonde muffins met onder andere whey concentraat. U kunt bijvoorbeeld gaan voor zoete aardappel muffins zonder suiker. Hier vervangt de zoete aardappel de suiker, waardoor de muffins vanzelf al een stuk gezonder worden. U kunt het tarwemeel vervangen door havermout, waar meer vezels in zitten. Haver heeft daarnaast ook een positief effect op het cholesterolniveau in uw bloed. Zo kunt u hele gezonde muffins maken die lekker zijn als snack of als makkelijk ontbijt en krijgt u een flinke dosis eiwitten binnen. U neemt de muffins bijvoorbeeld ook eenvoudig mee naar de sportschool als after workout snack.

 

Whey concentraat pancakes

Protein pancakes for breakfast. Maak met het whey concentraat ook pancakes zoals je ze ziet op Instagram. Dikke ronde pancakes die jouw ochtend een stuk vrolijker en leuker maken. Bent u van plan om een ochtend work out te gaan doen, dan is dit het perfecte ontbijt voor u! Maak het recept voor de pancakes zoals u dat normaal gesproken ook zou doen en voeg per persoon 25 gram whey concentraat toe. Dé perfecte start van de dag met ook nog eens een goede dosis eiwitten, wat een feest!

 

Whey concentraat bananenbrood

Als u het ons vraagt is bananenbrood een echte life saver. Het is voedzaam, lekker en heel makkelijk om mee te nemen in uw tas. U kunt het bananenbrood maken zoals u dat wilt. Voeg bijvoorbeeld noten of pure chocolade toe voor variatie in smaak. U kunt het bananenbrood invriezen, waardoor u het heel eenvoudig bevroren mee kunt nemen voor onderweg en dit vers op kunt eten wanneer u trek krijgt. Gebruik eenvoudig een recept dat u online kunt vinden. Voeg hier natuurlijk nog wel het whey concentraat aan toe. 25 gram per twee plakken en u zit gebakken.

 

https://bestwayingredients.com/