Daniel Mattison
Image default
Recreation / Travel

Wil jij een goedkope rondreis in Israël?

Altijd al een rondreis in Israël willen maken? Israël is een land met een turbulente geschiedenis. Voor de drie grootste godsdiensten: Christenen, Joden en Moslims is Jeruzalem het een heilige plek. Het lang heeft naast Jeruzalem nog een aantal historische steden. Het is een erg mooi land met mooi weer, mooie stranden, de doden zee en vele musea. Wat uw reden ook is Israël is een ontzettend mooi land om rond te trekken en dit hoeft niet duur te zijn. Al helemaal niet als u uw reis laat verzorgen door ons. Ga naar de website www.israelidoedreizen.nl voor meer informatie over een rondreis in Israël.

Types reizen Israël

Wij hebben jarenlange ervaringen in het organiseren van rondreizen in Israël. Het is een groot land en er zijn veel dingen te zien. Omdat het lastig is om zulke reizen zelf samen te stellen en dit ook erg duur kan zijn, organiseren wij reizen in Israël. Wij hebben 3 pakketten samengesteld, waarin mooie bestemmingen worden gecombineerd met contactmomenten met de lokale bevolking. Een reis die wij hebben samengesteld is bijvoorbeeld van Auschwitz naar Eretz. Tijdens deze reis van Auschwitz naar Israël beleven wij het verleden en het heden. We bezoeken Auschwitz, waar we over het vreselijke lijden van het Joodse volk zullen horen. Probeer te zien wat niet meer gezien kan worden. Probeer de stemmen te horen, die niet meer gehoord kunnen worden. Probeer te begrijpen, wat nooit ten diepste begrepen kan worden! Vervolgens zullen we doorreizen naar Eretz Israël om te zien hoe God Zijn beloftes aan Zijn volk heeft gehouden en waarmaakt. Of u nou in het voorjaar of najaar wilt gaan, de zomer of de winter wij organiseren de reis.

Waarom een rondreis in Israël?

Naast het feit dat de reizen die wij aanbieden erg voordelig zijn, leer je ook veel dingen van de gidsen en kom je in direct contact met de bevolking. Wij reizen altijd in groepen. Op die manier ontmoet u mensen met dezelfde interesses als u en kunt u vriendschappen sluiten met mensen die u anders nooit zou hebben gezien. Wij nemen u mee in de schitterende natuur, laten u de eeuwenoude cultuurproeven en bezoeken Bijbelse plaatsen.